Open the menu MENU

Festivalinspiration: SÅ HÄR rockar du festival-looken 2019

Är du också ett riktigt festival-fan? Festival-säsongen har börjat igen (JA)! Med dessa outfit-tips och vår nya festivalkollektion kommer du att fixa din egen boho festival-look enligt de senaste 2019 trenderna på nolltid. Vilken outfit är din favorit?

Mönster och färger, vad mer kan du begära? Hunkemöller Ambassador Tammy rockar i vår Valance-baddräkt, som kan kombineras perfekt med denna roliga kjol och matchande sjal från ALIX The Label. Du kan lägga den sista touchen till denna flickaktiga look med cowboystövlar (Milo boots – @milomxboots) och ett brett bälte med spänne.

Älskar du svart? Då funkar Ambassador Lauras look perfekt för dig! Dessa mönstrade byxor med hög midja från ALIX The Label ger en party-touch till basplaggen. Valance-baddräkten som har en sexig, lågt skuren rygg (vi älskar den!) och ett brett hårband gör denna look komplett.

Denise är redo för fest i sin Valance crop top och svarta denim-shorts från Doutzens Summer Stories-kollektion. En lång mönstrad kimono (denna kommer från ALIX The Label) är en solklar favorit för festivaler och perfekt för en dag på stranden! Eller vad sägs om en cool denim-jacka med mönster? Bär den till din favoritbikini och biker-boots som Sem. Vill du känna dig lite mer påklädd? Välj en slip-klänning / cykelshorts!

Skapa en instant boho-look med en spetsklänning över din bikini! Perfekt när det är varmt och du inte har några problem med att visa din kropp;). Denna runda beach-väska blir perfekt som accessoar!

Det är alltid bra att ha plats för dina viktigaste saker (läs: telefon, mynt, nycklar) i en liten väska. Vad sägs om en rolig höftväska med festival-känsla? Laura bär vita spetsbyxor från Doutzens Summer Stories-kollektion, kombinerad med Gold Stripe-bikinin. Smycken från Rosefield ger en finishing touch till denna look. Denise kombinerar denna väska med gröna sweat pants från ALIX The Label. Gold Goddess-bikinin drar verkligen blickarna till sig!

När du tänker på festival – en hatt är ett måste! Perfekt när ditt ansikte snabbt blir solbränt och du vill skydda din hud. Glöm inte solskyddsmedel, och en dagkräm (eller fixing spray) med hög solskyddsfaktor är ett måste. Tammy rockar i Gold Striped-bikinin med mönstrade byxor med hög midja från ALIX The Label.

 

Har du fått tillräckligt med inspiration? Glöm inte att tagga oss på #HKMsummer när du besöker din nästa festival. Vi skulle gärna se din look! Ha så kul!

Comments