Open the menu MENU

Met deze tips houd jij je workout routine vol!

Het nieuwe jaar komt altijd met nieuwe voornemens. Wil je gaan sporten? Samen met June Mirit van Booty Club organiseren we van 6 t/m 20 januari exclusief voor Hunkemöller Members de 14-day challenge om het nieuwe jaar goed te beginnen en delen we in deze blog tips om je workout routine wél vol te houden!

Doe de 14-day challenge
Een challenge is een goede manier om te starten met een nieuwe sportroutine. Bij Hunkemöller organiseren wij vanaf 6 januari de 14-day challenge. Aan het einde van de challenge doe je een full body workout die je aan je sportroutine kan toevoegen. Deze challenge is perfect om een routine op te bouwen en is geschikt voor iedere sporter!

Start subtiel
Wees niet gelijk te enthousiast door je hele routine om te gooien, maar neem kleine stappen. Begin bijvoorbeeld eerst met een paar kilometer hardlopen en bouw dit langzaam op. Als je meedoet met de 14-day challenge, begin je met een aantal oefeningen die je samen met June in zeven video’s geleidelijk opbouwt tot een full body workout. Zo hou je het beter vol en blijf je beter gemotiveerd!

Plan vaste dagen voor je trainingen
Met structuur kom je een heel eind. Blok een paar uur in de week voor je workout. Je kunt deze bijvoorbeeld ’s ochtends voordat je naar werk gaat inplannen of juist ’s avonds, wat voor jou het beste werkt. De kans is dan kleiner dat je iets anders inplant op deze tijdstippen en je workout sessie overslaat. Vanaf 6 januari wordt om de dag een workout video met June gelanceerd die je kan volgen. Pak je agenda erbij en blok alvast de dagen en tijden in je agenda!

 Houd je prestaties bij
Het werkt motiverend om je prestaties bij te houden. Je kunt van tevoren doelen opstellen die je graag wilt bereiken. Zorg ervoor dat de doelen haalbaar zijn, zodat je deze kunt afvinken wanneer je ze behaald. Een activity tracker kan hier goed bij helpen om bijvoorbeeld je stappen te tellen, je hartslag te meten en workouts vast te leggen.

Koop een nieuwe sportoutfit
Een nieuwe sportroutine is ook een goed excuus om een nieuwe sportoutfit te kopen!Dit klinkt misschien gek, maar de juiste outfit kan net voor dat tikkeltje extra motivatie zorgen. Onze sportoutfits zijn geschikt voor bijna alle soort sporten en zien er super hip uit. Zo steel jij zeker weten de show in de sportschool.

Met deze tips vergroot je de kans dat jij je nieuwe workout routine dit jaar wel volhoudt! Doe mee met onze 14-day challenge en download alvast de Hunkemöller app in de app store. Neem in de tussentijd een kijkje op onze site voor een bijpassende outfit!

Comments